Έγινε με απόλυτη επιτυχία η τελετή απονομής επάθλων για τους πρωταθλητές μας όπως επίσης και η απονομή τιμητικών πλακετών για τους παλαίμαχους και τους ενεργούς αθλητές του σωματείου μας.

Τη τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους οι βουλευτές Πάφου κύριος Χαράλαμπος Πάζαρος και κύριος Χρύσανθος Σαββίδης, αντιπρόσωπο του βουλευτή κύριού Βαλεντίνου Φακοντή, ο αντιδήμαρχος Πάφου, κύριος Χρίστος Μακαρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Πάφου κύριος Μιχαλάκης Μιχαήλ, ο πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας αυτοκινήτου κύριος Μανώλης Κουλουμάς. ο αντιπρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας αυτοκινήτου κύριος Άνδρος Αντωνίου, ο πρόεδρος του συνδέσμου αυτοκινήτου Λάρνακας κύριος Πάμπος Λαός, ο πρόεδρος του συνδέσμου αυτοκινήτου Λεμεσού κύριος Ανδρέας Τσιελεπής και αντιπροσωπεία της αστυνομίας Πάφου.

Επίσης παρόν έδωσε και ο κύριος Νικόλας Ψάλτης από την Psaltis Group ο οποίος ήταν και ένας από τους σημαντικότερους χορηγούς της βραδείας. Επίσης παρών έδωσε και το Galatariotis Group με δικό τους εκπρόσωπο.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους ως επίσημοι προσκεκλημένοι, ως παλαίμαχοι αθλητές, ως ενεργοί αθλητές αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν στη τελετή.

Ένα μεγάλο ευχάριστό στους χορηγούς μας Psaltis Group, Nostimies Grill house, Npsillos mobiles, SK Private security, EKO Kato Pafos και στο δήμο Πάφου που παραχώρησε το χώρο απονομής αφιλόκερδος.